מוחקים את החשבון בעצמכם – תוך דקה
- באפליקציה: פרופיל ← "החשבון שלי" ← "מחיקת החשבון".
- באתר: מתחברים, נכנסים לפרופיל ובוחרים "מחיקת החשבון" בתחתית העמוד.
- מאשרים עם הסיסמה – והחשבון נמחק מיד.
אין לכם גישה לחשבון?
שלחו מייל ל-[email protected] מכתובת המייל של החשבון, עם הנושא "בקשה למחיקת חשבון". נמחק את החשבון תוך 7 ימים ונאשר לכם במייל. אפשר גם לאפס סיסמה בשכחתי סיסמה ולמחוק בעצמכם.
מה נמחק
- הפרופיל ופרטי הקשר (שם, אימייל, טלפון, עיר והעדפות)
- כל השיחות וההודעות שלכם – גם אצל הצד השני
- ההחלקות וההתעניינות במשרות, וצפיות במשרות
- אצל מעסיקים: כל המשרות, תמונות המשרות, הלוגו והמועמדים שהתעניינו בהן
- הרשמת הטלפון להתראות
מה נשמר
- דיווחים על הטרדה או הונאה שהוגשו נגד החשבון – לצורכי בטיחות המשתמשים ואכיפה
- רישומים סטטיסטיים ללא פרטים מזהים (למשל מספר המיילים שנשלחו ביום)
פרטים נוספים במדיניות הפרטיות.